اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

دستور تهیه دسر پرتقال مکزیکی

دسر پرتقال مکزیکی از انواع دسرهای پاییزی خوشمزه و خوش طعم است و اگر شما تمایل دارید برای آشپزی آخر هفته تان دسری پرطرفدار را در منزل تهیه کنید بهتر است از تهیه این دسر غافل نشوید.


پیشنهاد آشپزی با منوی مکزیکی


مواد لازم 


پنیر خامه ای : ۱۱۰ گرم

تخم مرغ : ۴ عدد

زرده تخم مرغ : سه عدد

شیر شیرین : ۴۰۰ گرم

شیر تغلیظ شده : ۳۵۰ گرم

نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

وانیل : یک قاشق چایخوری

مارمالاد پرتقال : ۱/۳ پیمانه

پرتقال خرد شده : ۱ عدد

پودر قند : به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی 


برای تهیه دسر پرتقال مکزیکی ابتدا فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود سپس درون ظرفی بزرگ پنیر خامه ای را بریزید و پنیر را با کمک همزن هم بزنید تا نرم شود. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به صورت یکی یکی به پنیر اضافه کنید سپس شیر و وانیل و شیر تغلیظ شده و نمک را به مایه دسر بیفزایید و هم بزنید.

مایه دسر را درون قالب های کوچک بریزید.


دسر پرتقالی مکزیکی


درون تابه ای مناسب مقدار کمی آبجوش بریزید و قالب های حاوی دسر را درون تابه بچینید و تابه را در فر به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا سطح دسرها مقداری طلایی شود و وقتی چاقو یا خلال را درون دسرها می زنید دسر به آن ها نچسبد سپس دسر پرتقال مکزیکی را از درون فر بیرون آورید و قالب های دسر را به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده دسرها را از درون یخچال بیرون آورید و روی دسرها را با پرتقال و مارمالاد پرتقال و پودر قند تزیین کنید.


دسر پرتقالی



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.