اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

اموزش اشپزی

تبوله (سالاد لبنانی)

سالاد لبنانی , غذای لبنانی



مواد لازم:

 

جعفری

۵ بسته

نعنا تازه

١ تا ٢ بسته

بلغور

٣/١ پیمانه

لیمو

٢ عدد

گوجه فرنگی

٢ عدد

پیازچه

٣عدد

روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک

به اندازه لازم


طرز تهیه:

 

جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه  رو شسته ریز ریز می کنیم . بلغور آماده را در لیمو به مدت ١ ساعت و یا بیشتر می گذاریم خیس بخورد. مقداری کاهو هم ریز کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. در اخر این سالاد را در برگ کاهو می ریزیم.

 


کوفته ساندویچی

كوفته ساندويچی



مواد لازم :


 

ادویه فلفل2 قاشق غذا خوری
تخم کرفس1 قاشق چایخوری
نمکیک دوم قاشق چایخوری
گوشت چرخ کردهنیم گیلو
پیاز خرد شده2 عدد
سس باربیکیویک فنجان
زنجبیلکمی
نان ساندویچی همبرگری8 عدد
انبهچند ورقه

 


طرز تهیه :


 



در یک کاسه کوچک فلفل، تخم کرفس و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید . نیمی از پیاز را با گوشت به خوبی مخلوط کنید بقیه پیاز را با سس باربیکیو به خوبی هم بزنید و زنجبیل را اضافه کنید.مخلوط گوشت و پیاز را روی حرارت ملایم درون تابه به آرامی بپزید و سپس ادویه را روی آن بپاشید و سس باربیکیو را روی آن بریزید و مخلوط تهیه شده را درون نان ساندویچی قرار دهید و چند ورقه انبه روی آن بگذارید.


 


 


محتویات:


 



442 کالری


چربی 20 گرم


98 میلی گرم کلسترول


971 میلی گرم سدیم


41 گرم کربوهیدرات


17 گرم قند


3 گرم فیبر


41 گرم پروتئین


16 واحد ویتامین ث


9واحد کلسیم


28 واحد آهن


 

بوقلمون و حبوبات فلفل دار

بوقلمون و حبوبات فلفل دار


مواد لازم : برای 8 نفر

 

 

گوشت نمک سود4 نوار باریک
بوقلمون 7 درصد چربی3 پوند
پیاز خرد شده4 فنجان
سیر خرد شده4/1 فنجان
فلفل قرمز2 عدد متوسط
پودر فلفل3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ3 قاشق غذاخوری
زیره سبز4 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی5 قاشق غذاخوری
شیره کم شیرین2 قاشق غذاخوری
لوبیا شسته شدهنیم لیوان
نمکبه میزان کافی

اطلاعات غذایی

 

 

کالری : 556 کیلوکالری

کربوهیدرات : 46 گرم

فیبر : 12 گرم

چربی : 21 گرم

پروتئین : 46 گرم

قند : 14 گرم

 

 

طرز تهیه :

 

 

1. اجاق را آماده کنید. ( یا یک ماهیتابه یک لیتری بردارید و آن را روی شعله متوسط گاز حرارت دهید). گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود 6 تا 8 دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود. شعله گاز را زیاد کرده و بوقلمون را اضافه کنید. بگذارید بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنید تا نسوزد. این کار را در حدود 8 تا 10 دقیقه انجام دهید.

 


2- در این مرحله پیاز ، سیر ، فلفل قرمز را اضافه کنید. آنها را در حدود 5 دقیقه حرارت دهید تا سفت شود. حالا پودر فلفل ، پودر کاکائو و زیره سبز را روی غذا بریزید. در حدود یک دقیقه غذا را تفت دهید تا بوی معطر آن بلند شود.

 


3- شیره را به همراه 1 فنجان آب و 4 قاشق نمک به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و در حدود 30 دقیقه این مخلوط را روی گاز با حرارت کم بگذارید تا به خوبی بپزد.

 


4- حالا لوبیا ها را اضافه کنید. آنقدر گوشت و لوبیا را بپزید تا ترد شوند و این خوراک لوبیای پرادویه را به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت کم گاز بگذارید تا به خوبی بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است ؛ نوش جان !

 

 

پیشنهاد سرآشپز

 



می توانید در کنار این غذا ترشی فلفل ، کرم ترش کم چرب ، نان آرد ذرت و پنیر چدار نوش جان کنید.

 

 

خوراک کاری سبزیجات رژیمی (کم کلسترول)

کاری سبزیجات رژیمی (کم کلسترول)



استفاده از سبزیجات در غذاهای رژیمی اجتناب ناپذیر است . خوراک سبزیجات ما از این نمونه است .


 


 


این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.


 


 


وعده : چهار نفر


 


 


زمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقه


 


 


زمان پخت : 23 دقیقه


 

 


مواد لازم:


روغن کانولا1 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط پوست کنده خرد شده1 عدد
پودر کاری تند2 قاشق چایخوری
آب سبزیجات1 فنجان
سس گوجه بدون نمک8 اونس
گل کلم ( حاود 2 پوند) آبپز شده و قطعه شده1 بوته
فلفل دلمه ای خرد شده1 عدد
نخود شسته شده و خیسانده شده15 اونس
نمک1/4 قاشق چایخوری
زردک پوست کنده و خرد شده2 عدد
نان تست و یا نان گندم برشته شده2 قطعه
نشاسته ذرت1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :


 



1. در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.


 



2. در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با 4/1 فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.


 


 


3. باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.


 



4. غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.


 



مرغ و مارچوبه یک غذای رژیمی

مرغ و مارچوبه



مواد لازم :



مرغ بی استخوان و بی پوست8 قطعه
گوشت درشت نمک زده به صورت ریز ریز3 تکه
آب مرغنصف فنجان
مارچوبه نیزه ای شکل1 بسته
کدوی زرد تابستانی1 عدد
پیاز سبز4 عدد

 


روی مرغ نمک و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمک زده در یک قابلمه 12 اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت 12 دقیقه می‌پزیم، بعد زمان پخت از شروع تا پایان: 20 دقیقه می باشد .


 


- 1 کدوی زرد تابستانی، از وسط نصف کرده و به قطعات کوچک خورد کنید.


 


- 4 پیاز سبز که به قطعات 2 اینچی خورد شده باشد.


 


 


دستور پخت :


 




1- روی مرغ نمک و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمک زده در یک قابلمه 12 اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت 12 دقیقه می‌پزیم، بعد آن را هم می‌زنیم تا خوب سرخ شونده با احتیاط آب مرغ را اضافه کرده ؛ درب قابلمه را گذاشته و برای 3 تا 5 دقیقه یا بیشتر، تا زمانی که نازک و صورتی رنگ شود( 180 درجه فارنهایت)


 


 


2- در ادامه مارچوبه و 1 استکان آب به این گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن‌ها پاشیده و آن‌ها را در ظرف بی خطر برای ماکروویو بریزید و روی آن را با سلفن پلاستیکی بپوشانید. و 100% قدرت برای مدت 3تا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که سبزیجات حلقه شده ترد و نازک شوند و یک بار هم زده و آن را به بشقاب انتقال دهید و سرو کنید.


 


 


ارزش غذایی


 




- کالری 320


 


- چربی 18 گرم


 


- چربی اشباع 6 گرم


 


- تک چربی اشباع نشده 7 گرم


 


- حلقه چربی‌های اشباع نشده 3 گرم


 


- کلسترول 134 میلی گرم


 


- سدیم 626 میلی گرم


 


- کربوهیدرات 5 گرم


 


- قند 2 گرم


 


- فیبر 2 گرم


 


- پروتئین 32 گرم


 


- ویتامین 13% c


 


- کلسیم 5%


 


- آهن 18%


 


- کالری ایجاد شده در مصرف روزانه 2000 کالری